Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde, polis ekiplerinin motosiklet uygulamasında kask takmayan ve eksik evrakla trafiğe çıkan sürücülere yarım saatte 10 bin 600 lira para cezası kesildi.

        Bodrum Emniyet Müdürlüğünce, Turgut Reis Caddesi kavşağında motosiklet kullanıcılarına yönelik gerçekleştirilen uygulamaya çok sayıda trafik polisi katıldı.

        Bodrum Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya'nın da hazır bulunduğu uygulamada, yaklaşık yarım saatte 28 motosiklet sürücüsüne kask takmamak, ehliyetsiz araç kullanmak başta olmak üzere birçok maddeden 10 bin 600 liralık trafik cezası kesildi.

        - Dede torun ilginç anlar yaşattı

        Trafik uygulamasında kendisi kask takan ancak 6 yaşındaki torununu kasksız motosikletin ön kısmına bindiren Mehmet Yükselen isimli sürücüyle polis arasında ilginç anlar yaşandı.

        Ekipler, sürücü Yükselen'e ceza kesmek yerine, yaptığının yanlış olduğunu ve torununu bu şekilde motosiklete bindirmemesi gerektiğiyle ilgili uyarıda bulundu.

        Bodrum Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya da Yükselen ve torunuyla bir süre sohbet ederek motosiklete binerken daha dikkatli olmaları tavsiyesinde bulundu.

        Motosiklet sürücüsü Yükselen, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaptığının çok yanlış olduğunu belirterek ilk kez böyle bir şey yaptığını söyledi.

        Torununu daha önce bu şekilde motosiklete hiç bindirmediğini öne süren Yükselen, "Annesine yardım olsun diye torunumu bugün okuldan ben aldım ve eve götürüyordum. Normalde kasksız motosiklete binmez kaskı da vardır. Aslında olmaması gereken bir hataydı ama oldu. Çok üzgünüm." dedi.

        Yükselen, daha sonra torununu motosikletin arkasına bindirip uygulama noktasından ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa