Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ISPARTA (AA) - Isparta'nın Eğirdir ilçesinde, çocuklarını okula götürmek için yola çıktıkları öğrenilen bir ailenin otomobilleriyle kaza yapması sonucu anne ve oğlu öldü.

        Zafer Erol ve eşi Kezban Erol (39), 15 yaşındaki oğulları Abdullah'ı ilçeye bağlı Bağacık köyünden Atabey ilçesindeki okuluna götürmek için 32 EL 091 plakalı otomobille yola çıktı.

        Eğirdir-Isparta Beşevler mevkisinde otomobil 10 metrelik şarampole yuvarlandı.

        Kazada, anne Kezban Erol ve oğlu Abdullah Erol hayatını kaybetti. Yaralanan baba Zafer Erol ise 112 Acil ekiplerince Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine kaldırıldı.

        Anne ile oğlunun cenazeleri Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna götürüldü.

        - Yaralanan baba da cenaze törenine katıldı

        Cenazeler, Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yapılan otopsi işlemlerinin ardından Eğirdir ilçesine bağlı Bağacık köyüne getirildi.

        Anne ve oğlunun cenazesi, kılınan namazın ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

        Cenazeye, kazada belinden yaralanan çiftçi baba Zafer Erol da katıldı. Erol, akrabaları ve yakınları cenazede gözyaşı döktü.

        Öte yandan, kazada hayatını kaybeden Abdullah Erol'un bu yıl Atabey ilçesinde bulunan Atabey Anadolu Lisesi'ni kazandığı belirtildi. Erol'un okulun yurduna yerleşmek için ailesiyle birlikte giderken kazanın olduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa