Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Süper Lig'de aldıkları kötü sonuçlarla ilgili olarak, "Daha ligin 5. haftasındayız, toparlarız." dedi.

        Ravcı, takımlarının Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulundu. Kötü bir hafta geçirdiklerini aktaran Ravcı, Ertuğrul Sağlam'ın istifa etmesinden sonra futbolcularını Bursaspor maçına motive etmeye çalıştıklarını ancak karşılaşmada talihsiz goller yediklerini söyledi.

        Yeni Malatya Stadı'ndaki açılış maçının istedikleri gibi sonuçlanmadığını dile getiren Ravcı, şunları kaydetti:

        "Bizim için kötü bir hafta oldu, bundan dolayı Yeni Malatyaspor'un gerçek taraftarına özür borcumuz var. Kulüp olarak daha önce de sıkıntılı günler yaşadık ama hepsinin üstesinden gelmesini bildik. Aslında çok kötü günler yaşamıyoruz, insanlar biraz kötümser bakıyor. Daha ligin 5. haftasındayız, toparlarız. İyi bir kadroya sahibiz. Bursaspor maçında 4-0'dan sonra takım 2 gol atmasını da bildi."

        Ali Ravcı, teknik direktör arayışlarıyla ilgili olarak, "Teknik direktörle ilgili bugün, yarın kulüp başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu karar verecek. İnşallah gelecek teknik direktör Yeni Malatyaspor için hayırlı olur. Futbol şansıyla gelir." ifadelerini kullandı.

        Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda deplasmanda İnegölspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa