Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Cumhuriyet Kadınları Derneği Gaziantep Şube Başkanı Sevilay Kale Çete'nin, 3 kişi tarafından kaçırılarak darbedildiği iddia edildi.

        Alınan bilgiye göre, Sevilay Kale Çete'nin Batıkent Mahallesi'ndeki iş yerine gelen 3 kişi, henüz belirlenemeyen bir nedenle kendisi ile kızını darbetti.

        Sevilay Kale Çete'yi bir araçla kaçıran zanlılar, boş bir arazide yeniden darbettikten sonra araçla Şehit Kamil Devlet Hastanesine bırakarak kaçtı.

        Burada ilk müdahalesi yapılan Çete, sevk edildiği özel bir hastanede ameliyata alındı. Kafasına darbe alan Çete'nin, kolunda da kırık olduğu öğrenildi.

        Çete, hastanede AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün öğle saatlerinde Batıkent Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde bulunan iş yerine, eski çalışanı A.K'nin yanında 2 kişi ile geldiğini söyledi.

        Burada kendisi ile kızını darbeden 3 kişi tarafından bir araca bindirilerek kaçırıldığını anlatan Çete, "A.K ve yanındaki iki kişi beni araçla hatırlamadığım bir yere götürdü. Beni burada da dövdükten sonra Şehitkamil Devlet Hastanesine bıraktılar." dedi

        Olayın ardından polis, A.K ile biri kadın 3 kişiyi gözaltına aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa