Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "15 Temmuz kanlı darbe girişiminin siyasi ayağı ortaya çıkarılmadan, darbeyle de FETÖ'yle de mücadele edilemez." dedi.

        Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını diledi.

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik'in FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınmasına ilişkin Ağbaba, şunları söyledi:

        "Ne kadar ararlarsa arasınlar, ne kadar tararlarsa tarasınlar CHP'de FETÖ'cü bulamazlar, bulamayacaklar. Yargıdaki cemaat yapılanmasına isyan ettiği için 2010 yılında Yargıtay'daki görevinden istifa eden CHP'nin Yüksek Disiplin Kurulu üyesini gözaltına aldılar. Bizi korkutamazsınız, yıldıramazsınız. Madem ki FETÖ'nün girmediği yer yok, börekçide, çörekçide, topçuda, popçuda, hakimde, savcıda var, siyasette yok. Hodri meydan, bütün siyasi partileri araştıralım. CHP'nin geçmişi FETÖ'yle mücadeleyle dolu. Yüksek Disiplin Kurulu üyesini gözaltına alarak, bizim gözümüzü korkutamazsın. Hangi siyasi partide ne kadar FETÖ'cü varsa milletvekilleri dahil araştıralım. 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin siyasi ayağı ortaya çıkarılmadan darbeyle de FETÖ'yle de mücadele edilemez."

        Ağbaba, Malatya'daki "pembe trambüs" uygulamasını da eleştirerek, ayrımcılık yapıldığını savundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa