Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - VELUX EHF Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında sahasında Portekiz temsilcisi Sporting CP'ye 30-26 yenilen Beşiktaş Mogaz'ın antrenörü Müfit Arın, "İkinci yarıda beraberliği yakaladığımız anda bizim için bir nüans farkı vardı. İlk defa öne geçme şansımız olacaktı belki bizim motivasyonumuz için fark ederdi. Ama o şansı kullanamadık." dedi.

        Arın, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, kadro derinliği ile genişliğinin Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli olduğunu söyledi.

        Bugün dış atışlarda problem yaşadıklarını ifade eden Arın, "Güzel ve kaliteli bir maç oldu. İkinci yarıda beraberliği yakaladığımız anda bizim için bir nüans farkı vardı. İlk defa öne geçme şansımız olacaktı belki bizim motivasyonumuz için fark ederdi. Ama o şansı kullanamadık. Rakip zaten maçın başından beri oyuncu alternatifi ve kalitesi olarak bizden daha dinamikti." şeklinde konuştu.

        - Sporting CP cephesi

        Sporting CP'nin antrenörü Hugo Canela da kendileri için için iyi bir oyun çıkardıklarını dile getirerek, iyi defans yapıp, hızlı hücumlara çıktıklarını bildirdi.

        Beşiktaş Mogoz'ın çok iyi bir takım olduğunu anlatan Canela, kazandıkları için mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa