Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Düzce Genç Eller Derneği tarafından şehit ve gazi ailelerine binicilik eğitimi verildi.

        Dernek tarafından hazırlanan proje kapsamında, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelerek Düzce'de buluşan şehit ve gazi yakınları, bir çiftlikte at bindi.

        Dernek Başkanı Enes Bektaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehit ve gazi ailelerini farklı bir etkinlikte buluşturduklarını söyledi.

        Bektaş, bazı 15 Temmuz gazilerini de proje kapsamında Düzce'de misafir ettiklerini belirterek, "Vatan için şehit olanların çocuklarını burada ağırlamak istedik. Babaları bu ülkeye değer kattı, onlar da inşallah milli sporcu olup ülkemizi gururlandıracaklar. Şu an çocukların çoğunlukta olduğu 15 kişi binicilik eğitimine başladı. Eğitimler 23 Nisan 2018'de sona erecek." diye konuştu.

        Gençlerin okçuluk ve biniciliğe ilgi duyduğunu kaydeden Bektaş, "Projemiz, gençlerin bu sporlara ilgi duyması ile ortaya çıktı. Biz de şehit ve gazi ailelerini bu işe dahil edelim istedik. Hem rehabilitasyon hem de bu alanlarda milli sporcuların eksiğini giderelim istedik." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa