Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        IĞDIR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, "Ben Sayın Kılıçdaroğlu'na bir şey tavsiye edebilirim. Sayın Kılıçdaroğlu, seni gece saat 23.00'te Vali Yolu Caddesi'nde gezmeye davet ediyorum. Gel de Türkiye'de güvenliği gör." dedi.

        Kaya, AK Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz ile Tuzluca ilçesinde düzenlenen AK Parti Iğdır 6. Olağan Kongresi'ne katıldı.

        Burada partililere hitap eden Kaya, AK Parti kongrelerinin özelliğinin, görevi devredenin de devralanın da bayrak yarışı gibi koşmaya devam ettiğini söyledi.

        Yaklaşık 11 milyon AK Parti üyesinin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile koşmayı sürdürdüğünün altını çizen Kaya, "Büyük ve önemli hizmetler oldu, bunu başaran Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu ülkeyi 2001 yılında hastanede cenazelerimizi alırken senet imzalatıldığı dönemden bugün en lüks noktaya getiren Tayyip Erdoğan'dır. Okullarımızı 50 kişilik, 70 kişilik sınıflardan bugün 20 kişilik 30 kişilik sınıflara getiren Tayyip Erdoğan'dır." dedi.

        15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ölüme çağırdığını ve milletin sokağa çıkarak bu ülke tarihindeki kanlı, çirkin ve kirli darbe girişimine son verdiğini aktaran Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Bu ülke 15 Temmuz ihanet darbesiyle karşı karşıya kaldı, geriye gidiyoruz 17-25 Aralık darbe girişimini görüyoruz, geri gidiyoruz Gezi olaylarını görüyoruz, MİT krizini görüyoruz. Bu ülke bütün bunlara rağmen ve üzülerek ifade edeyim muhalefetin de örtülü desteğine rağmen, Gezi'de bunu gördük, 17-25 Aralık'ta gördük, desteğine rağmen bu ülke büyüyor. Ülke büyürken muhalefete bakıyoruz, parlamentodaki bir muhalefet milletvekili bu ülkeyi lideriyle birlikte yurt dışına şikayet ediyor, diyor ki 'Aman ha Türkiye'ye gelmeyin.' Türkiye'ye gelirseniz Türkiye daha fazla büyür, burada can ve mal güvenliği yok, dolayısıyla siz gelirseniz bu ülke büyür."

        - "Gel de Türkiye'de güvenliği gör"

        Türkiye'de can ve mal güvenliği olmadığı iddialarına da değinen Kaya, şöyle devam etti:

        "Ben Sayın Kılıçdaroğlu'na bir şey tavsiye edebilirim. Sayın Kılıçdaroğlu, seni gece saat 23.00'te Vali Yolu Caddesi'nde gezmeye davet ediyorum. Gel de Türkiye'de güvenliği gör. Biz hem içerideki hem dışarıdaki terör örgütleriyle mücadelemizi sürdürüyoruz. Hiç yüksünmeden, bu ülkenin birliğine ve beraberliğine, bu ülkenin insanına kim silah doğrultuyorsa kafasının ezilmesini bu ülkenin bir gereği olduğuna inanıyoruz ve bunu yapmaya devam edeceğiz."

        Tuzluca ilçesinde iki adayın yarıştığı AK Parti İlçe Başkanlığı'na Bekir Can seçildi.

        Kaya ve beraberindekiler, Tuzluca ilçesindeki kongrenin ardından Iğdır merkez ilçe başkanlığının kongresine katılmak üzere il merkezine geçti.

        Kültür ve Turizm Müdürlüğünün konferans salonundaki kongrede, seçime tek aday olarak giren eski merkez ilçe başkanı Kenan Açıkel yeniden merkez ilçe başkanlığına seçildi.

        Kongrede katılımcılara Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kongreyle ilgili gönderdiği görsel mesaj izletildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Iğdır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Iğdır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Iğdır İlçeleri
        Tüm Iğdır Haberleri
         Iğdır

        Iğdır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa