Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Bir taraftan FETÖ'nün, bir taraftan Kandil'in sözcülüğünü yapıyor Kılıçdaroğlu. Hem FETÖ'nün hem de Kandil'in sözcülüğünü yapan, HDP ile kol kola girerek sözde adalet yürüyüşü yapan CHP'nin Genel Başkanı'nı ve yönetimini milletimize şikayet ediyoruz." dedi.

        Çalık, partisinin Turhal ilçe kongresinde yaptığı konuşmada, kongrenin hayırlı olmasını diledi.

        Vatan için çok şehit verildiğini, Çanakkale'de 15 yaşında çocuklarını şehit vermiş bir ilde bulunduklarını hatırlatan Çalık, 15 Temmuz darbe girişimine ve teröre işaret ederek, terörle mücadeleyi sonuna kadar devam ettireceklerini vurguladı.

        "Terör örgütü PKK ile FETÖ ile sonuna kadar mücadele edeceğiz." diyen Çalık, sözlerine şöyle devam etti:

        "Kırk yıldır kılcal damarlarımıza kadar girmiş olan FETÖ'yü temizlemek için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Uluslararası güçler Türkiye'yi süründürmek isterken, terör örgütleri Türkiye'yi bölmek, parçalamak, işgal etmek isterken Türkiye'nin ana muhalefeti, genel müdürü var. CHP'nin baş müdürü var. Ne diyor ? 'Bana dört yıl verin' diyor. Baş nereye giderse ayak oraya gider. Milletvekillerinin söylemlerine bakacaksınız. CHP'nin genel müdürünün söylediklerinin üstüne koyacaksınız. CHP milletvekili diyor ki 'Milleti denize dökeceksiniz.' Arkasından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı yüzde 56 oy aldığı İzmirliye ne diyor? 'Adam olun' diyor. Millete diyor. Önce sen adam ol. İzmir'in CHP'li Belediye Başkanına sesleniyoruz. Milletin iradesine saygı duyacaksınız. Milletin iradesinin üzerinde başka bir irade olmadığını bileceksiniz. Ve millete hele de İzmirliye hiç ayar vermeyeceksiniz. Bilin ki o İzmirli Yunanları denize dökmüştür. Milletimizi değil düşmanları denize dökmüştü."

        - "Kılıçdaroğlu bulanık suda balık avlıyor"

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirilerini sürdüren, Silahlı İnsansız Hava Araçları (SİHA) tartışmalarına da değinen Çalık, şunları kaydetti:

        "'SİHA'ları, İHA'ları niye çıkardınız' diyorlar. Kılıçdaroğlu'nun da tek kelime söz etmediğini görüyoruz. Bir taraftan FETÖ'nün, bir taraftan Kandil'in sözcülüğünü yapıyor Kılıçdaroğlu. Hem FETÖ'nün hem de Kandil'in sözcülüğünü yapan, HDP ile kol kola girerek sözde adalet yürüyüşü yapan CHP'nin Genel Başkanını ve yönetimini milletimize şikayet ediyoruz. O milletimiz Allah nasip ederse 2019'da ne yapacağını çok iyi biliyor. Sandıkta nasıl gereğini yerine getireceğini biliyor. Kılıçdaroğlu bulanık suda balık avlıyor. O balığı bulamayacağını alık alık bakacağını inşallah nasip olursa 2019'da hep birlikte göreceğiz."

        Kongreye, AK Parti Tokat milletvekilleri Zeyid Aslan, Celil Göçer, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

        Kongrede, Abdullah Ay başkanlığa tekrar seçildi.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa