Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Karayazı ilçesi Dilediz Dere mevkisinde terör örgütüne yönelik devam eden operasyon bölgesindeki güvenlik güçlerine moral ziyaretinde bulundu.

        Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Vali Azizoğlu'nun, helikopter ile Karayazı ilçesindeki Dilediz Dere mevkisinde terör örgütüne yönelik süren operasyonları yerinde inceleyerek güvenlik güçlerine moral ziyaretinde bulunduğu kaydedildi.

        Güvenlik güçlerinin ülke genelinde terör örgütlerine karşı düzenlediği operasyonlarla ve bölgede yürütülen etkin mücadeleyle terör örgütü PKK'ya göz açtırmadığı ve büyük darbe vurulduğu aktarılan açıklamada, Azizoğlu'nun şu ifadelerine yer verildi:

        "Bölgede faaliyet göstermeye çalışan terör örgütü mensuplarına asla fırsat verilmeyecek. Türkiye yıllardan beri terör örgütleri ile etkin mücadele etti ve bu konuda artık tecrübe sahibi oldu."

        Asker ve güvenlik korucuların müşterek yürüttüğü operasyonda, arazi taraması yapılıp mağara ve örtülü alanların kontrol edilerek olabilecek tehlikelere karşı önlem alındığı belirtildi.

        Operasyon bölgesinde güvenlik güçleriyle bir süre sohbet ettikten sonra yetkililerden operasyon hakkında bilgi alan Azizoğlu'na, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bekir Uzun ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan'ın eşlik ettiği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa