Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grup'ta bu akşam oynanması beklenen Van Büyükşehir Belediyespor-Kayseri Erciyesspor müsabakası, konuk ekibin maça gelmemesi nedeniyle oynanamadı.

        Van Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular ve hakemler bir süre sahada rakiplerinin gelmesini beklerken, maç saatine kadar Kayseri ekibinin gelmemesi üzerine hakemler, TFF gözlemcisi ile yapılan istişarenin ardından sahadan ayrıldı.

        Van Büyükşehir Belediyespor futbolcuları ise maç eksiğini kapatmak için stadyumda antrenman yaptı.

        Yaşanan gelişmelerle ilgili konuşan Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Abdullah Çalım, maçın oynanmamasının kendilerine zarar verdiğini ve üzücü bir olay olduğunu söyledi.

        Çalım, şöyle konuştu:

        "Tabii ki bu maçın oynanmasını istiyorduk. Bu durum bizim için bir dezavantaj oldu. Maalesef rakip takım gelmedi. Gerçekten çok üzgünüz."

        Erciyesspor'un maddi imkansızlıklardan dolayı gelemediğini anlatan Çalım, "Kayseri Erciyesspor gibi bir takımın bu liglere katılmaması üzücüdür. Böyle bir durum bu haftaya mı has diğer haftalarda da yaşabnacak mı bilmiyoruz. Bizim için üzücü oldu, diyecek bir şeyim yok. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Biz yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

        Kayseri Erciyesspor yöneticileri ile görüşemediklerini söyleyen Çalım şunları kaydetti:

        "Ben aldığım duyumdan sonra telefonla başkanlarını aradım cevap alamadım. Buraya gelemeyeceklerini öğrendik. Dediğim gibi üzücü bir olay."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa