Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Konya'da önceki gün kurye kılığıyla girdiği iş yerinde çalışan boşanma aşamasındaki eşi ve kendisine engel olmak isteyen iş yeri çalışanını tabancayla yaralayan şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.

        Bir süredir ayrı yaşadığı, boşanma aşamasındaki eşi Saliha Gizem T. (25) ile kendisini engellemek isteyen iş yeri çalışanı Abdülkerim Ünal'ı tabancayla yaralayan Zafer T'nin (27), merkez Meram ilçesindeki adreste saklandığını belirleyen polis ekipleri operasyon düzenledi.

        Polisleri fark edince binanın 3'üncü katındaki balkondan önce ikinci, ardından da birinci kattaki balkona atlayarak kaçmaya çalışan Zafer T, ekipler tarafından yakalandı.

        Sağlık kontrolü sonrası Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen zanlının ifadesinde konuşmak için eşinin iş yerine kurye kıyafetleriyle gittiğini söylediği, "Eşim beni görünce bağırmaya başladı. Sonra tartışma çıktı. Ben de elimdeki silahı rastgele ateşledim. Eşim ve araya giren kişi vuruldu. Eşimi vurmak istemezdim. Eşimi çok seviyorum." dediği öğrenildi.

        Hakkında çeşitli suçlardan 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu, yağma ve tehdit suçlarından arandığı belirlenen Zafer T'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

        Bu arada, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan Saliha Gizem T'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

        Zafer T. (27), 14 Eylül'de bir süredir ayrı yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu eşi Saliha Gizem T'nin (25) çalıştığı merkez Selçuklu ilçesi Aşağıpınarbaşı Mahallesi'ndeki iş yerine kurye kılığıyla girmiş, tartıştığı Saliha Gizem T'yi göğsünden, araya giren iş yeri çalışanlarından Abdülkerim Ünal'ı da başından tabancayla yaralayarak kaçmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa