Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde gece kulüplerinin bulunduğu bölgede 250 polisin katılımıyla "huzur operasyonu" düzenlendi.

        İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gerçekleştirilen uygulama öncesi güvenlik güçleri çarşı merkezinde toplandı.

        Birimlere ayrılan polis ekipleri, "Bodrum Barlar Sokağı" olarak bilinen bölgedeki gece kulüplerinde eş zamanlı alkol denetimi, Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması ve şüpheli kişilere yönelik arama yaptı.

        Narkotimde görevli iki dedektör köpeğin de kullanıldığı asayiş uygulamasında, bazı suçlardan aranan 10 şüpheli ile üst aramalarında uyuşturucu ele geçirilen kişiler gözaltına alındı.

        Polis ekiplerince yapılan kimlik kontrollerinde, yaşları küçük olduğu tespit edilen bazı çocuklar uyarılarak gece kulüplerinin bulunduğu alandan uzaklaştırıldı.

        Bodrum Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya ile Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Ali Çelenay'ın da katıldığı operasyon yaklaşık iki saat sürdü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa