Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te 12 sanatçının eserlerinden oluşan "Bi Düzine" karma resim sergisi açıldı.

        Gaziantep Sanat Merkezi'nde açılan sergide, temel anlayışları estetik ve güzel duygular uyandırmak olan sanatçıların bir araya gelerek oluşturdukları görsel zenginlik yer aldı.

        Resim sanatında farklı teknikleri buluşturan serginin sanatçıları Hüseyin Elmas, Melek Gökay, Elif Şenel, Oğuz Yurttadur, Taylan Çetin, Mehmet Ali Büyükparmaksız, Kübra Özalp, Mehmet Aksoy, Ahmet Musa Koç, Ali Ertuğrul Küpeli, Meltem Yige ve Yeşim Ermiş, aynı zamanda 7 üniversitede alanında görev yapan akademisyenlerden oluşuyor.

        Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, burada yaptığı konuşmada, sanata her zamankinden daha fazla ilgi göstermek gerektiğini belirtti.

        Sanat merkezinde çok değerli işlerin yapıldığını aktaran Köken, "Bu yüzden sanatı yaşam tarzı haline getirmemiz lazım. Bu merkezi de bu yüzden açtık. Sanat, kişinin içindeki güzelliğin dışarı yansımasıdır. Bizlerde bunun gibi merkezleri açarak, bu güzellikleri çıkarmayı hedefliyoruz. Bu güzellikleri ne kadar çok fazla çıkarırsak toplumdaki huzur o kadar artıyor. Buradaki eserlerin yapımında emeği geçen tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa