Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - Türkiye Satranç Federasyonunca başlatılan "Sokakta Satranç Var" projesi kapsamında etkinlik düzenlendi.

        Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, Türkiye Satranç Federasyonunca başlatılan "Sokakta Satranç Var" projesi kapsamında merkez Artuklu ilçesindeki Musa Anter Parkı'nda çocuk ve gençler, eğitmenler nezaretinde satranç oynadı.

        Gençlik Merkezi Başkanı Burak Tuzlu, Mardinli çocuk ve gençler için farklı bir etkinlik olduğunu kaydetti.

        Belediye olarak çocukların boş zamanlarını değerlendirdiklerini kaydeden Tuzlu, "Belediye olarak her zaman için çocuk ve gençlerimizin yanındayız. Onları kötü alışkanlıklardan kurtarmak amacıyla belediyemizin bütün imkanlarını seferber ediyoruz." dedi.

        Satranç eğitmeni Nevin Akkuş da Türkiye'de bir hafta boyunca sokak, park ve yaşam alanlarında satranç oynanacağını belirtti.

        Etkinliğin müsabaka ve yarışma olmadığını kaydeden Akkuş, "Vatandaşların etkinliğimize gösterdiği ilgi bizleri sevindiriyor. Gençlik Merkezi, etkinliğe katılan öğrencilerimize çeşitli hediyeler dağıttı. Emeği geçenlere teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa