Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Konya'da eşi ve eşinin arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen Mısır uyruklu zanlı, tutuklandı.

        Merkez Meram ilçesindeki bir evde yabancı uyruklu Sanaa Mımı Abdelrahman Mkboul ve Fatıma Boumendıl'un cesetlerinin bulunmasının ardından gözaltına alınan Mısır uyruklu Amrmohamed İbrahim Mohamed'in emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Öldürülen kadınlardan Mkboul'un eşi olan zanlı, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

        Katil zanlısı Mohamed'in, tercüman eşliğinde alınan ifadesinde, eşi Sanaa Mımı Abdelrahman Mkboul'un kendisinden ayrılıp zengin bir erkekle evlenmek istediğini ileri sürdüğü öğrenildi.

        İfadesinde Boumendıl'ın, eşini kendisinden ayrılıp zengin bir erkekle evlenmesi için kandırdığını iddia eden Mohamed'in, olay gecesi önce Boumendıl'ı, ardından eşini bıçaklayarak öldürdüğünü, daha sonra 3 yaşındaki çocuğunu alarak evden uzaklaştığını söylediği belirtildi.

        Konya'nın merkez Meram ilçesi Sahibiata Mahallesi Altay Sokağı'ndaki bir dairede, yabancı uyruklu Fatıma Boumendıl ve bu kişinin yanında misafir olarak kalan Sanaa Mımı Abdelrahman Mkboul'un cesetleri bulunmuş, olayla ilgili Mkboul'un Mısır uyruklu eşi Amrmohamed İbrahim Mohamed gözaltına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa