Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAKKARİ (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kumar oynatılan bir iş yerine düzenlenen operasyonda, tombala oyun makinesi, oyun kartları ve kumar parası ele geçirildi.

        Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Yüksekova Asayiş Bürosu ekiplerince, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden kumar oynatılan iş yerine operasyon düzenlendi.

        Yapılan aramada, tombala oyun makinesinin görüntüsünün aktarıldığı 2 televizyon, oyun pulları, 219 adet oyun kartı, yapbozlar ile 8 adet 20 lira, 12 adet 10 lira, 8 adet 50 lira, 5 adet 100 lira, 19 adet 5 lira kumar parası ile tombala oyun cihazı ele geçirildi.

        İş yeri sahibi kartı 5 liradan satarak tombala oynattığını itiraf ederken, kumar oynadığı tespit edilen şahıslar hakkında da UYAP sorgularının ardından idari para cezası uygulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa