Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Geyve ilçesinde dün meydana gelen orman yangını kontrol altına alındı.

        İlçeye bağlı Alıplar ile Çine mahalleleri arasındaki ormanlık alanda dün başlayan yangının soğutma çalışmalarının ardından tamamen kontrol altına alındığı bildirildi.

        Sakarya'nın yanı sıra Bolu, Kastamonu, Zonguldak, Bursa ve İstanbul'dan gelen itfaiye ekiplerinin katıldığı helikopter destekli söndürme çalışmaları gün boyu devam etti.

        Kısmen yanmayan ağaç ve bitki örtüsünün tekrar alev almasıyla takviye arazözlerle yapılan müdahalelerle olumlu sonuç alındığı belirtildi.

        - Yangın kontrol altına alındı

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ayhan Orhan Arancı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

        Ekiplerin sürekli teyakkuz halinde olduğunu ve yangın bölgesinde bekletildiği bilgisini veren Arancı, yarın sabah son kontrollerin yapılacağını, ardından yangının tamamen söndürüldüğüne kanaat getirileceğini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa