Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Süper Lig'in 5. haftasında karşılaşacakları Antalyaspor'un iyi oyunculardan kurulu güçlü bir takım olduğunu, kendilerini zor bir maçın beklediğini söyledi.

        Sarı-kırmızılıların kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sumudica, futbolcuların iyi oynadıkları bir maçın ardından Sivasspor galibiyetinin sevinicini yaşadıklarını fakat o havadan çıkıp Antalyaspor maçına odaklamak zorunda olduklarını belirtti.

        Kayserispor'un önemli bir çıkış yakaladığını, bu çıkışı alınan puanlarla değil oynanan iyi oyunla değerlendirdiklerini ifade eden Rumen teknik adam, şunları kaydetti:

        "İlk olarak oyuncularıma Sivas maçını unutmalarını söyledim. Galibiyeti kutlamayı hak ettiler. Çünkü çok çalıştılar. Artık zamanımız yok, bundan sonraki maç cuma günü. Güçlü bir takımla oynayacağız. Antalyaspor, geçen sezon Kayserispor'a karşı iki maçı kazandı. Büyük oyuncuları var. Galatasaray'a karşı puan aldılar. O yüzden bu maça odaklanmalıyız. Oyunu kontrol etmelerine izin vermemeliyiz. Taraftara bu maçta da ihtiyacımız var. Kayserispor iyi bir atmosfer içerisinde. Herkes birlik olmalı ve bu atmosferi devam ettirmeliyiz. Bir takım önce yükselir sonra düşüşe geçebilir. Her şey olabilir, dikkatli olmalıyız."

        Bir gazetecinin, "Önemli oyuncular eksik olmasına rağmen o oyuncuların yokluğu aranmıyor. Bu kadar oyuncu içerisinde kadro kurmakta zorlanıyor musunuz?" sorusuna Sumudica, "Antrenmanlarda 22 oyuncu var. İlk 11'i seçmekte zorlanıyorum. Kadroya koyamadığım oyuncunun yüzüne bakamıyorum." diye konuştu.

        Diğer yandan, ısınma hareketleriyle başlayan sarı-kırmızılıların antrenmanı, dar alanda pas çalışması ve çift kale maçla tamamladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa