Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kamyon ve iki ayrı kamyonetin karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, Ereğli-Zonguldak karayolu Soğanlı rampaları mevkisinde, Serdar Avcı yönetimindeki 27 C 0986 plakalı kamyon, karşı yönden gelen Ertan Çakır'ın kullandığı 67 EV 474 plakalı kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle kazaya Mehmet Elmacı'nın kullandığı 14 AJ 783 plakalı kamyonet de karıştı.

        Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

        Kazada yaralanan ve araç içerisine sıkışan kamyonet sürücüsü Ertan Çakır, Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaklaşık 20 dakika süren müdahalesiyle araçtan çıkarıldı.

        Aynı araçta bulunan ve vatandaşlar tarafından çıkarılarak yolun karşı şeridinde yere yatırılan yaralı Oğuzhan Gündoğdu'yu güneşten korumak için vatandaşlar, karton ve elbise ile gölgelik yapmaya çalıştı.

        Bu arada başına darbe alan tır sürücüsü Serdar Avcı'ya da sağlık ekipleri müdahale etti.

        Yaralılar, Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken kaza nedeniyle ulaşım yaklaşık 1 saat tek şeritten kontrollü olarak sağlanabildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa