Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "İnsansız hava araçları (İHA) ve Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) yaptık. Bunları Türkiye'nin güvenliği için PKK'ya karşı kullanıyoruz. CHP milletvekili ve HDP milletvekili çıkıyor. 'Orantısız güç kullanıyorsunuz' diye açıklama yapıyor. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu partinin geldiği duruma bakın." dedi.

        Malkara Kültür Sarayında düzenlenen AK Parti Malkara 6. Olağan İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada, İHA ve SİHA'ların Türkiye'nin güvenliği için PKK'ya karşı kullanıldığını anlatan Muş, şöyle konuştu:

        "İnsansız hava araçları (İHA) ve Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) yaptık. Bunları Türkiye'nin güvenliği için PKK'ya karşı kullanıyoruz. CHP milletvekili ve HDP milletvekili çıkıyor, 'Orantısız güç kullanıyorsunuz' diye açıklama yapıyor. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu partinin geldiği duruma bakın. Bunlar darbeleri destekliyorlar, kaosu destekliyorlar. AK Parti gitsin de nasıl giderse gitsin mantığını destekliyorlar. Ama AK Parti ve kadroları bu ülkeye hizmet ediyor, çevresindeki ülkelerde yaşayan Müslümanlara destek oluyor, dünyadaki Müslümanlara destek oluyor."

        AK Parti Malkara 6. Olağan İlçe Kongresinde İlçe Başkanlığına tek aday olarak giren Gökhan Şentürk, 400 delegeden kongreye katılan 305'inin tamamının oyunu alarak, yeniden AK Parti Malkara ilçe başkanlığına seçildi.

        Kongreye Muş'un yanı sıra, Tekirdağ AK Parti milletvekilleri Mustafa Yel ve Metin Akgün ile Tekirdağ AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel ve partililer katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa