Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Amasya'nın Suluova ilçesinde yaşayan ve bir yıl önce Diyarbakır-Bingöl karayolunda PKK'lı teröristlerce yola yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu ikiz oğullarından Mustafa Bilgili (21) şehit olan aile, yeniden evlat acısıyla sarsıldı. Bilgili ailesi şehidin ikizi Ramazan Bilgili'yi de trafik kazasında kaybetti.

        Önceki gün Samsun'un Kavak ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitiren Ramazan Bilgili'nin cenazesi, Yenidoğan Mahallesi'ndeki babaevine getirildi.

        Ölüm haberini hacda alan ve bunun üzerine yurda dönen anne Nilgün ve baba Recep Bilgili'yi yakınları teskin etmeye çalıştı.

        - Bir yıl arayla iki oğlunun cenaze namazını kıldırdı

        Helallik alınmasının ardından, Ramazan Bilgili için Yenidoğan Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Geçen yıl şehit oğlunun cenaze namazını kıldıran din görevlisi acılı baba Recep Bilgili, aynı vazifeyi kazada kaybettiği oğlu için de yerine getirdi.

        Kılınan namazın ardından, evli ve bir çocuk babası Ramazan Bilgili'nin cenazesi Belediye Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        Ramazan Bilgili'nin 14 ay önce baba olduğu ve çocuğuna şehit olan ikiz kardeşi Mustafa'nın ismini verdiği öğrenildi.

        Cenazeye, ailenin yakınları, Kaymakam Vural Karagül, Belediye Başkanı Fatih Üçok, Müftü Hüseyin Okuş ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa