Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - Bitlis'te uygulama noktasında durdurulan otobüsteki yolcunun ayakkabısı ve meyve suyu kutusunda bir kilo 26 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

        Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, uyuşturucuyla mücadele kapsamında duyarlı çalışmalar yürütüldüğü belirtildi.

        Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        "Bitlis'ten batı illerine uyuşturucu sevkiyatının önlenmesi amacıyla yapılan çalışmalarda, dün Bitlis-Diyarbakır yolundaki uygulama noktasında yolcu otobüsünde seyahat eden D.D'nin her 2 ayakkabısının taban kısmı ve meyve suyu kutusunun içerisine gizlenmiş 3 parça halinde bir kilo 26 gram sentetik uyuşturucu ele geçirilmiştir. Gözaltına alınan D.D, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklanmıştır."

        Açıklamada, kent ve çevresinde suç ve suçlulara karşı yürütülen kararlı mücadelenin devam edeceği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa