Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da inşaatta tabancayla yaralanmış halde bulunduktan sonra hastanede ölen ustabaşının ölümüyle ilgili gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 14 şüpheliden biri tutuklandı.

        Atatürk Bulvarı Devlet Su İşleri Kavşağı'nda yapımı devam eden bir inşaatta ustabaşı olarak çalışan Aytaç Toplayıcı'nın (41) göğsüne isabet eden bir tabanca mermisiyle yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında, dün gözaltına alınan 14 kişi adliyeye sevk edildi.

        Nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Fatih M. tutuklandı. Diğer 13 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Atatürk Bulvarı Devlet Su İşleri Kavşağı'nda yapımı devam eden bir inşaatta ustabaşı olarak çalışan Aytaç Toplayıcı, 6 Eylül Çarşamba günü inşatta yaralı olarak bulunmuş ve kaldırıldığı Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti. Ayrıca inşaat alanında bulunan güvenlik kamerası kayıt cihazının da yerinden sökülerek götürüldüğü belirlenmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa