Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU (AA) - Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın annesi Bolu'da yoğun bakıma alındı.

        Sağlam'ın 74 yaşındaki annesi Fatma Sağlam, yaşadığı tansiyon ve şeker rahatsızlıkları nedeniyle başvurduğu Akçakoca Devlet Hastanesi'nden Bolu'da bulunan özel bir hastaneye sevk edildi.

        Gece saatlerinde ambulansla Bolu'ya getirilen Sağlam, ilk muayenesinin ardından hastanenin yoğun bakım ünitesine yatırıldı.

        - Ertuğrul Sağlam hastaneye geldi

        Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, annesinin rahatsızlığını öğrenerek hastaneye geldi.

        Bir süre hastanede bekleyen ve doktorlardan annesinin sağlık durumu hakkında bilgi alan Sağlam, daha sonra buradan ayrıldı.

        Gazetecilere açıklama yapmayan Sağlam, "Annenizin durumu nasıl?" sorusuna "Durumu çok iyi değil." yanıtını verdi.

        - Boluspor Kulübü Başkanı Çarıkçı'dan ziyaret

        TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkçı da hastaneye geldi.

        Hastanede Ertuğrul Sağlam ile görüşen Çarıkçı, annesinin sağlık durumu hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

        Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Çarıkçı, "Ertuğrul hoca bizim arkadaşımız, dostumuz, kardeşimiz. Hemen gelerek hastanede ziyaret ettik. Yapabileceğimiz bir şey varsa yardımcı olacağımızı söyledik. Geçmiş olsun. Allah şifa versin." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa