Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - Maliye Bakanı Naci Ağbal, Şırnak'ın Silopi ilçesinde zırhlı polis aracının evlerine çarpması sonucu 2 çocuğunu kaybeden Yıldırım ailesini ziyaret etti.

        Bakan Ağbal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Vali Ali İhsan Su ve Silopi Kaymakamı Savaş Konak ile 4 Mayıs'ta zırhlı polis aracının evlerine çarpması sonucu çocukları Muhammet (7) ve Furkan Yıldırım'ı (6) kaydeden aileyi ziyaret ederek, başsağlığı diledi.

        Baba Mesut Yıldırım ile görüşen Ağbal, ailenin sıkıntılarının devlet tarafından giderileceğini bildirdi.

        Ziyaretin ardından, gazetecilere açıklama yapan Bakan Ağbal, başsağlığı dileğinde bulunduklarını ailenin metanetli olduğunu belirterek, "Devlet ve hükümet olarak ailemizin yanındayız. Kendilerinin her türlü üzüntüsünü biz de bu anlamda paylaşıyoruz. Ne gerekiyorsa, bu konuyla ilgili gerekenleri sonuna kadar vilayetimiz de bizler de yapıyoruz." dedi.

        Daha sonra AK Parti ilçe binasına geçen Ağbal, burada partililerle görüştü.

        AK Parti Genel Başkan Çalık da burada yaptığı konuşmada, gönülleri yapmaya geldiklerini vurgulayarak, "Gönülleri yıkmaya gelenlere siz gerekli cevabı verdiniz. Gönül köprülerini yıkmak isteyenlere gereken cevabı verdiniz. Terör örgütlerine gereken cevabı verdiniz." diye konuştu.

        Bakan Ağbal ve beraberindekiler daha sonra Cizre ilçesine gitti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa