Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARDAHAN (AA) - Ardahan Müftlüğü'nün, "Rahmet ayında rahmetle buluştular" projesi kapsamında Burkina Faso da 5 bin kişinin kullanabileceği su kuyusu açtırıldı.

        Ardahan Müftüsü Şaban Kondi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, projenin Gaziantep'teki bazı hayırseverlerin desteği ve Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla yapıldığını söyledi.

        Ramazanda böyle bir çalışma ile insanların suya kavuştuğunu belirten Kondi, "Su kuyusu, rahmet ayında bir rahmet olarak suya susayan kardeşlerimizin hizmetine sunuldu. İsmi de 'rahmete yolculuk' olan bu su kuyusu, beş bin kişilik bir şehrin kırk yıl boyunca temiz, arınmış su ihtiyacını karşılayacak donanımda yapılmıştır." dedi.

        Kondi, kendilerine hayır yapma fırsatı sunan, hayırların zamanında ve yerinde şeffaf bir şekilde hedefine ulaşmasını sağlayan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve Türkiye Diyanet Vakfı yetkililerine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ardahan İlçeleri
        Tüm Ardahan Haberleri
         Ardahan

        Ardahan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa