Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta ayakkabı satışı yapan iş yerinde, ihtiyaç sahiplerine ve şehit yakınlarına bedelsiz ayakkabı veriyor.

        Şeyh Adil Mahallesi Fetih Bulvarı üzerinde bulunan ayakkabı dükkanının sahibi Sedat Kılıçaslan, askıda ayakkabı bölümü açarak, müşterilerinin katkıları ile alınan ayakkabıları ihtiyaç sahiplerine veriyor.

        Kılıçaslan, aynı zamanda dükkanda bulunan bütün ayakkabıların, Türkiye'nin her yerindeki şehit yakınları için ücretsiz olduğunu, dileyenlere kargo ile gönderildiğini söyledi.

        Kılıçaslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ayakkabı ihtiyacının ekmek gibi yemek gibi bir ihtiyaç haline geldiğini ve ayakkabısı olmayan birinin dışarı çıkamayacağını bu nedenle kampanya başlattıklarını ifade etti.

        Askıda ayakkabı bölümünü açtıklarını, müşterilerin alışverişlerinde asgari yüzde 10 civarında katkı yaptıklarını ihtiyaç sahiplerine bu şekilde yardım edebildiklerini belirten Kılıçaslan, şöyle konuştu:

        "İnsanlar gelip ihtiyacı olan ayakkabıyı alıyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor. Müşterilerimizin katkısı ve bizim katkımızla böyle bir kampanyaya başladık çok da memnunuz. Müşterilerimiz ve ihtiyaç sahiplerini özellikle bekliyoruz. İhtiyaç sahipleri gelmek istemiyorlarsa veya gelemiyorlarsa bize ayakkabı numaralarını vermeleri yeterli."

        "Şehit" dendiği zaman çok duygulandığını, şehitlerin hakkının ödenmez olduğunu bu nedenle dükkanındaki tüm ayakkabıların şehit yakınlarına bedelsiz verileceğini dile getiren Kılıçaslan, sözlerini şöyle tamamladı:

        "Benim için bu işletmeyi ayakta tuttuğum sürece, değil Kahramanmaraş Türkiye'nin neresinde olursa olsun adres vermeleri yeterli. Şehit eşi ve çocuklarına bu dükkanda her şey ücretsizdir. Bedel kesinlikle talep edilmeyecektir. Ne alırsa alsın bizim için fark etmiyor. Çok büyük bir bedel ödediler, bugün babasız kalmak, eşsiz kalmak, bunu anlatamayız. Haberlerde gördüğüm bir olay beni çok etkiledi. Kız çocuğu çeşmeden su içerken babasını görüyor. Bu ne demektir eğer o insan o ailenin üzerindeyse, bizler o şehidin ailesine daha çok sahip çıkmalıyız. Bizim için bir emanettir onlar, ha benim öz çocuğum ha bir şehidin çocuğu aralarında hiçbir fark yok benim için."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa