Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU (AA) - Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, yerli kaleci transferi için görüşmelerinin sürdüğünü belirtti.

        Çarıkçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer komitesinin önceden belirlediği yerli ve yabancı futbolcularla görüştüğünü, dış transferde prensipte anlaştıkları bir oyuncuyla 17 Haziran'dan sonra sözleşme imzalayacaklarını ifade etti.

        Kaleci transferi için de çalışmaların sürdüğünü vurgulayan Başkan Çarıkçı, "Takıma yabancı kaleci değil yerli kalecinin transferi için görüşmeler devam ediyor. Şu anda 6 futbolcu transfer etmeyi düşünüyoruz. Futbolcu gönderdiğimiz takdirde transferlere ilave yapılacak." diye konuştu.

        Başkanlığı dönemindeki ilk sezonda takımın TFF 1. Lig'i 4. sırada tamamladığını ve play-off'lara kaldığını aktaran Çarıkçı, "Takımımızı koruyoruz. Bu sene geçen sezondan daha iyi bir takım olması lazım. Bu konuda çalışma yapıyoruz. İnşallah, Boluspor bu sezon geçen seneye göre iyi olacak." ifadelerini kullandı.

        Çarıkçı, sezon öncesinde transfer çalışmalarını bitireceklerini, ara transfer yapmak istemediklerini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa