Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - İftar saatine yaklaşık 1,5 saat kala 5,1 büyüklüğünde depremin meydana geldiği Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, sarsıntının en çok hissedildiği mahallenin sakinleri ilk oruçlarını sokakta açtılar.

        Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinin tespitine göre saat 18.53'te meydana gelen ve merkez üssü Saruhanlı ilçesi olan 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından Tiyenli Mahallesi'ndeki birçok vatandaş evine giremedi.

        Saatler 20.33'ü gösterdiğinde, depremde hasar gören Tiyenli Camisi'nin imamı Ali Osman Acar ezanı AFAD megafonuyla okudu, vatandaşlar da ilk iftarı sokakta yaptı.

        Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, köy camisinin çatlaklar oluştuğu için kullanılamadığını belirterek, "Elektrik konusunda da sıkıntı oldu. Vatandaşlarımız oruçluydu. AFAD ekiplerin megafonunun kullanarak okuduk. Şu an beklemedeyiz. AFAD yetkilileri ve mühendislerin incelemeleri sonucu camiye girip girmeme konusunda karar verilecek." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa