Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi ilk mezunlarını verdi.

        Turgutlu ilçesinde bulunan fakültenin ilk mezunları, keplerini havaya atarak mezuniyeti kutladı.

        Fakülte bahçesinde düzenlen törene, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kemal Çelebi, Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Türk, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Belediye Başkanı Turgay Şirin, davetliler ile aileleri katıldı.

        Yapılan konuşmaların ardından mezun olan 46 öğrencinin isimleri okunarak, protokol üyeleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi.

        Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan 23 yaşındaki Ahmet Fatih, kepine yazdığı ''Dursun Özbek istifa'' yazısı ile davetlilerin ilgi odağı oldu.

        Fatih, AA muhabirine, "Galatasaray Başkanı olarak Dursun Özbek'i düşünmüyorum. Galatasaray taraftarı olarak şu anki yönetimin Galatasaray tarihi boyunca görülmüş en basiretsiz yönetim olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden Dursun Özbek'i istifaya davet ediyorum." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa