Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da helikopter ve dedektör köpeklerin katıldığı operasyonda çekici üzerine konulan traktörün lastiği içerisine gizlenen 90 kilo 300 gram esrar maddesi ele geçirildi.

        AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren Antalya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Şube Müdürlüğü ekipleri, Diyarbakır'dan Antalya'ya esrar maddesi getirdiği iddia edilen bir çekiciyi takibe aldı. "Kanat" adı verilen helikopterin de destek verdiği operasyonda, polis ekipleri çekiciyi bir süre takip ettikten sonra Batı Çevre Yolu'nda durdurdu.

        Bu sırada çekiciden indirilen traktörde arama yapan polis ekiplerine "Zeus" isimli dedektör köpek de destek verdi. Köpeğin traktörün lastiğine tepki vermesi üzerine lastiği kesen polis ekipleri, 26 poşet içerisinde 90 kilo 300 gram esrar maddesi buldu.

        Aksiyon filmini andıran takip anları ve dedektör köpeğin arama çalışmaları ise polis kamerasına yansıdı. Polis ekiplerinin görüntülerinin altına terörle mücadeleyi anlatan son günlerin popüler dizisi "İsimsizler" dizisinin müziğinin konulması dikkati çekti.

        Operasyon kapsamında Ş.Ç, M.Ş, M.S, Y.K, Ç.B, S.A. ve E.A. gözaltına alındı. Zanlılar, polisteki ifade işlemlerinin ardından "Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve sağlamak" suçundan adliyeye sevk edildi.

        Öte yandan, operasyon kapsamında daha önce yapılan operasyonda da 10 kilo 800 gram esrar maddesi ele geçirildiği ve gözaltına alınan C.K. isimli bir kişinin tutuklandığı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa