Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK) tarafından "Cumhurbaşkanlığı Sisteminde Denetim ve Kamu Denetçiliği Kurumu" çalıştayı düzenlenecek.

        "Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde idarenin denetim mekanizmalarının incelenmesi" konulu çalıştay, yarın JW Marriott Otel'de yapılacak.

        Çalıştayda, "Cumhurbaşkanlığı Sisteminde Siyasi Denetim: İdarenin TBMM tarafından denetlenmesi", "Cumhurbaşkanlığı Sisteminde Yargı ve İdari Denetim: İdarenin Yargı ve İdare tarafından denetlenmesi" ve "Cumhurbaşkanlığı Sisteminde Ombudsman Denetimi: İdarenin Kamu Denetçiliği Kurumu (Ombudsmanlık) tarafından denetlenmesi" başlıkları altında üç oturum gerçekleştirilecek.

        Alanında uzman siyasetçi, bürokrat, akademisyen ve STK temsilcilerinin katılacağı çalıştay sonucunda, yeni sistemde denetimin etkinliğinin ve gücünün artırılması için önerilerde bulunulacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa