Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, tırın altında sıkışan otomobildeki kişi ağır yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 71 BB 927 plakalı tır, E-80 Karayolu Esentepe Mahallesi Otogar Kavşağı'nda, Mehmet Canlı (37) yönetimindeki 04 AF 279 plakalı otomobille çarpıştı.

        Tırın altında sürüklenen otomobilde sıkışan sürücü Canlı, polis ve sağlık ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarıldı.

        Sağlık ekiplerince Eleşkirt Devlet Hastanesine kaldırılan ağır yaralı Mehmet Canlı, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Ağrı Devlet Hastanesine sevk edildi. Canlı'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

        Kazadan yara almadan kurtulan tır sürücüsü ise ifade işlemleri için karakola götürüldü.

        Kazaya şahit olan Cüneyt Avcı, "Otomobil yeşil ışık yandıktan sonra geçti. Fakat bu sırada karşıdan gelen tır otomobil ile çarpışarak metrelerce sürükledi." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa