Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, koruyucu babasından alınan böbreğin nakledilmesiyle sağlığına kavuşan diyaliz hastası 12 yaşındaki Kader Yılmaz'ı ziyaret etti.

        Sarı, önceki gün koruyucu babası Mustafa Boyraz'dan alınan böbreğin nakledildiği Yılmaz'ı, tedavisinin sürdüğü özel hastanede ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

        Ziyarette Kader Yılmaz, Boyraz ve koruyucu anne Azize Boyraz ile görüşen Fatma Güldemet Sarı, ailenin daima yanında olduklarını dile getirdi.

        Sarı, Kader Yılmaz'ı severek, "Maşallah çok iyi gördüm seni. Çok geçmiş olsun, iki hastamız birden var ama ikisi de çok sağlıklı maşallah. Çok başarılı bir operasyon olmuş." diye konuştu.

        Kader Yılmaz'a, koruyucu babası Mustafa Boyraz'dan alınan böbrek, Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın önderliğinde, Prof. Dr. Kenan Çalışkan, Doç. Dr. Hakan Yabanoğlu, Yrd. Doç. İlker Murat Arer ve Uzm. Dr. Murat Kuş'tan oluşan ekip tarafından nakledilmişti.

        Yılmaz'ın böbrek fonksiyonlarının ilk 24 saatte normal bir insanla eşdeğer duruma geldiği bildirilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa