Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - İzmit Belediyesi, Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Kocaelispor'un, play-off final karşılaşmasını kazanması durumunda futbolculara 100 bin lira prim verileceğini bildirdi.

        Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaelispor'a en zor dönemlerinde bile sahip çıktıklarını belirterek, sezonun son maçını 14 Mayıs Pazar günü Altay ile oynayacak Kocaelispor'a 100 bin lira prim vereceklerini kaydetti.

        Yeşil-siyahlı futbolcuların Altay'ı yenerek Spor Toto 2. Lig'e çıkacağına inandığını vurgulayan Doğan, "Kocaelispor'un gerçek yeri Süper Lig. Çünkü bu kent, bu şehir bunu fazlasıyla hak ediyor. Kocaelispor'a en zor döneminde hep sahip çıkıp destek olmaya çalıştık. Takımımıza zor dönemlerinde gerek tesis imkanı, gerek malzeme, gerekse prim desteği sağladık. Kocaelispor bu kentin bir markasıdır. Herkesin kulübe sahip çıkması gerektiğini her zaman olduğu gibi yine söylüyorum. Önümüzde çok önemli bir maç var. Bu maçı kazanacağımıza inancım sonsuz. Ben de maçta tribünde yerimi alıp takımımızı gönülden destekleyeceğim. Futbolculara Altay'ı yenmeleri halinde 100 bin lira prim de vereceğimi vaat ediyorum. Şehrin ileri gelenlerinin de takıma maddi ve manevi destek olmalarını bekliyorum." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa