Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, 2011'de "kendisine büyü yaptığını" iddia ettiği kişiyi tüfekle vurarak öldürdüğü gerekçesiyle ömür boyu hapis cezası verilen sanık, Yargıtay kararıyla yeniden yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

        Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık S.T. ve avukatı ile öldürülen İ.B'nin eşi H.B. katıldı.

        Sanık S.T. savunmasında, İ.B'yi öldüren kişi ile kendisinin kıyafetlerinin benzediğinin iddia edildiğini ancak giysileri üzerinde yapılan incelemede barut izine rastlanmadığını öne sürdü.

        Öldürülen kişiyle arasında hiçbir husumet bulunmadığını belirten S.T, "Bu kişiyi ben öldürmedim. 5,5 yıldır suçsuz yere hapis yatıyorum. Olay günü dayımın evindeydim. Evime polisin geldiğini öğrenince gidip teslim oldum. Hakkımda somut delil yoktur. Tanık beyanı esas alınmıştır ancak ben o kişiyi de tanımıyorum. Ayrıca şizofreni hastasıyım. Tedavi görüyorum. Tahliyemi istiyorum." dedi.

        Mahkeme heyeti, S.T'ye "kasten öldürmek" suçundan 25 yıl hapis cezası verdi.

        Kararın açıklanmasının ardından S.T'nin yakınları H.B'ye tepki gösterdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa