Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan ve "Maliye Kampı" olarak bilinen Maliye Bakanlığı Eğitim ve Dinlenme Tesisinin de içinde yer aldığı arazi, yıllık 2 milyon 601 bin lira karşılığında, 10 yıllığına kiraya verildi.

        Marmaris Malmüdürlüğü tarafından, İçmeler Mahallesi Kumluörencik mevkisinde bulunan, tamamı Hazine'ye ait 22 bin 581 metrekarelik arazinin 10 yıl süreyle kiraya verilmesi için "açık teklif usulü" ile ihale düzenlendi.

        Muğla Büyükşehir Belediyesinin de aralarında yer aldığı 12 isteklinin teklif verdiği ihaleyi, yıllık 2 milyon 601 bin lira bedelle Ali Tezdiğ kazandı.

        Maliye Bakanlığının onayının ardından, 15 gün içinde sözleşmenin imzalanacağı kaydedildi.

        Daha önce de açık artırma yöntemiyle ihaleye çıkarılan arazi, en son 7 Ocak 2011'de, 4 milyon 920 bin lira bedelle, 49 yıllığına Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'ye kiralanmıştı. Söz konusu firma projeyi iptal edince, ihale sözleşmesi de feshedilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa