Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli, Muğla ve Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 21 kişi tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 8 Mayıs'ta Kocaeli'nin Körfez, Derince, İzmit ve Dilovası ilçeleriyle, Samsun ve Muğla'da uyuşturucu ticareti yapıldığı iddiasıyla gözaltına alınan 21 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, Körfez Adliyesine sevk edildi. Şüphelilerden bazıları, bu sırada kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi.

        Savcılık sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan 21 zanlı tutuklandı.

        Polis ekipleri, üç gün önce söz konusu illerdeki 21 ayrı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, 646 uyuşturucu hap, 4 kilo 404 gram esrar, 9,37 gram kannabinoid maddesi ve 3 ruhsatsız av tüfeği ele geçirmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa