Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Kabadüz ilçesinde "Hayallerime Dokun" projesi kapsamında öğrenciler, kompozisyon ödevi olarak yazdığı hayallerine kavuştu.

        İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bir süre önce okullarda "Hayallerime Dokun Projesi"ni hayata geçirdi. Proje kapsamında kompozisyon ödevlerinde hayalleri ve çok istediği şeyleri yazmaları istenilen öğrenciler, bunları kağıda döktü.

        Proje kapsamında bazı öğrenciler bisiklet, bilgisayar ve tablet talebinde bulunurken, bazıları ise uçağa binme ve Anıtkabir'i gezmek istediğini yazdı.

        Daha sonra öğrencilerin yazdıklarını değerlendiren ilçe esnafı, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı, bazı öğrencilere tablet, bilgisayar ve bisiklet hediye etti.

        Uçak yolculuğu ve Anıtkabir ziyareti isteyen öğrencilerin de talepleri yerine getirildi.

        - Öğrenciler projeden memnun

        Kabadüz İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Baş, gazetecilere yaptığı açıklamada, projenin ocak ayında başladığını söyledi.

        İlçe genelinde eğitim gören öğrencilerin, kaleme aldıkları hayallerinin gerçekleşeceğini bilmeden kompozisyon yazdıklarını anlatan Baş, "Biz de bu hayalleri değerlendirerek gerçeğe dönüştürdük. Hayallerini gerçekleştirdiğimiz öğrencilerimizin mutluluğu, gözlerindeki pırıltıyı ömrümün sonuna kadar asla unutmayacağım." dedi.

        Kabadüz Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün "Hayallerime Dokun" projesine destek olan herkese teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa