Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) iş birliğiyle düzenlenen 3. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) ile Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı, sona erdi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuara, 100'den fazla firma katıldı.

        TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ Bölge Başkanı Gökalp Gökdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendilerini memnun eden bir fuarı tamamladıklarını söyledi.

        Fuarı geniş kesimlerle iş birliği halinde düzenlediklerini ifade eden Gökdemir, hafta içi nitelik olarak güçlü bir ziyaretçi kitlesiyle karşılaştıklarını kaydetti.

        Gökdemir, konut satışı yapan firmalarla ilgili önemli geri bildirimler aldıklarını dile getirerek, "Bir firmamız sadece ilk gün 40 konut sattığını iletti. Oldukça tatminkardı bizim için. Hafta sonu da halka hitap eden şovların olduğu etkinlikler yapıldı. Bugün Terziler Odası tarafından düzenlenen defile vardı. Oldukça keyifli, hem ziyaretçi hem de katılımcı olarak tatmin edici bir fuar yaşadık." değerlendirmesinde bulundu.

        Yaklaşık 40 bin kişinin fuarı ziyaret ettiğini düşündüklerini anlatan Gökdemir, turnike sayımlarının ardından ziyaretçi rakamının ortaya çıkacağını bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa