Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kumluca ilçesindeki 18. Tarım ve Seracılık Festivali ekinlikleri kapsamında mahalleler arası halat çekme yarışması düzenlendi.

        Cumhuriyet Meydanı'ndaki yarışmaya 6 takım katıldı. Yarışma öncesi kura çekildi ve takımların hangi tarafta yarışacakları belirlendi.

        Yarışmanın finalinde Kum Mahallesi ile yarışan geçen yılın şampiyonu Adrasan Mahallesi, zorlu mücadelenin ardından rakiplerini belirlenen çizgiye kadar çekerek birinci olmayı başardı. Yarışmayı kazanan oyuncular büyük sevinç yaşadı.

        Kaymakam Polat Kara, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Gürcan Yıldırım ve diğer protokol üyeleri tarafından yarışmacılara kupa ve madalyaları verildi. Çetinkaya ayrıca yarışmada birinci olan takım sporcularına çeyrek altın hediye etti.

        Çetinkaya, yaptığı konuşmada, mahallelerin yarışmaya gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını ifade etti. Yarışmaların çok iddialı geçtiğini belirten Çetinkaya, "Geçen yılın şampiyonu olan Adrasan Mahallemiz iki yıl üst üste birinciliği elde etti. Gelecek yıl da birinci olacaklarını iddia ediyorlar ve bizden altın kemer bekliyorlar." dedi.

        Yarışmada birinci olan Adrasan takımı adına konuşan Mahalle Muhtarı Nail Aksoy da gelecek yıllarda da yarışmaya katılacaklarını söyledi. Yarışmada iki yıl üst üste birinci olduklarını ve gelecek yıl da birinci olmak için çalışacaklarını belirten Aksoy, "Böylece altın kemeri hak ederiz diye düşünüyorum. Takım arkadaşlarımıza gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa