Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 27. haftasında sahasında Beşiktaş Sompo Japan'a 69-59 yenilen Gaziantep Basketbol'un başantrenörü Stefanos Dedas, Denmon'un olmayışı nedeniyle maçı kaybettiklerini söyledi.

        Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, açıklamalarda bulunan Dedas, kısıtlı imkanlarla ciddi başarılar elde ettiklerini belirterek, "Takımımdan son derece memnunum. Bugün bizi sakatlıklar üzdü. Denmon'un olmayışı maçı kaybettirdi. Yoksa bizi kimse durduramaz. Denmon'un olmayışı büyük problem." diye konuştu.

        - Beşiktaş Sompo Japan cephesi

        Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca ise rakiplerinin özellikle ligin ikinci yarısında çok formda olduğunu dile getirdi.

        Gaziantep Basketbol'u 59 sayıda tutmuş olmanın önemine değinen Sarıca, şöyle konuştu:

        "Devre arasında ribaund üstünlüğünü kurarsak maçı kazanacağımızı konuştuk. Çok iyi gidiyoruz. İkinci yarı 12 maçın 11'ini kazanmışız. Güzel bir sezon geçiriyoruz. Ligde ilk dördü garantilemiş durumdayız. Bundan dolayı takımımı kutluyorum. Takımımız devamlı kazanmaya aday bir görüntü veriyor."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa