Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'in Nizip ilçesinde kaldırımda yürüyen bir kişi, kaldırıma çıkarak bir işyerine çarpan otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu.

        Sabah saatlerinde Birecik Caddesi'deki iş yerini açmaya gelen İbrahim Erkılıç, dükkan kapısının bulunduğu bölümde hasar oluştuğunu görünce güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

        Videolarda bir otomobilin iş yerine çarptığını izleyen Erkılıç, durumu polise bildirdi.

        Olay yerine gelen polis ekipleri, iş yerinde hasara yol açan kazayla ilgili görüntüleri inceleyerek çalışma başlattı.

        Görüntüde, caddede ilerleyen ve sürücüsünün ismi öğrenilmeyen bir otomobilin seyir halindeyken bir anda kaldırıma çıkarak su ve tüp satışı yapan iş yerine çarpması ve o sırada kaldırımda yürüyen bir vatandaşın otomobili son anda fark edip kaçması yer aldı.

        İbrahim Erkılıç, yaralı ya da can kaybı olmamasıyla teselli bulduklarını belirterek, "Allah'a çok şükür. Sadece maddi hasar var. Durumu polise bildirdik. Gerekeni yapacaklar." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa