Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu (TİESF) Başkanı Yakup Ümit Kihtir, 2017 İşitme Engelliler Yaz Spor Oyunları'nda futbolda şampiyon olmayı hedeflediklerini belirtti.

        TİESF Yönetim Kurulu, futbol ve badminton milli takımlarının, Kızılcahamam'da kamp yaptığı Patalya Otel'de toplandı. 23. İşitme Engelliler Yaz Spor Oyunları'na hazırlanan takımları ziyaret eden Kihtir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samsun'da 18-30 Temmuz tarihlerinde yapılacak oyunlara yoğun bir şekilde hazırlandıklarını aktararak, 10 branşta milli takım kamplarının devam ettiğini söyledi.

        Futbol ve badminton milli takımlarının Kızılcahamam'da toplandığını dile getiren Kihtir, "Her iki takımımızla da görüştüm. Futbol takımımız dün Ormanspor ile hazırlık maçı yaptı ve 3-3 berabere kaldı. Sporcularımızın durumu gayet iyi. Moraller yerinde. Başarılı olacaklarına inanıyorum. Futbolda 2 yıl önce Avrupa, geçen yıl da dünya şampiyonu olduk. Şimdi hedefimiz 2017 İşitme Engelliler Yaz Spor Oyunları'nda şampiyon olmak." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa