Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Bahşili ilçesinde, dün, evde çıkan yangında ölen kişinin gözaltına alınan oğlu tutuklandı.

        Polis ekiplerinin başlattığı soruşturma kapsamında, yangın çıktığı sırada evde olduğu ve daha sonra evden kaçtığı iddia edilen İhsan Teke'nin oğlu F. Teke (28), gözaltına alındı.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye getirilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Öte yandan yangında hayatını kaybeden İhsan Teke'nin (48) cenazesi, öğle vakti Hüseyin Onbaşı Camisi'nde kılınan namazın ardından Osman Şenses Mezarlığı'nda defnedildi.

        Atadönmez Mahallesi'nde İhsan Teke ve annesi Aysel Teke'nin kaldığı evde dün henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıkmış, yangında İhsan Teke yaşamını yitirmiş, annesi ise Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa