Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, fındık üreticilerine verilecek Alan Bazlı Gelir Desteği Ödemelerinin 31 Mart Cuma günü başlayacağını bildirdi.

        Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, üreticilerin piyasa şartlarında mağdur olmamaları için hükümet tarafından 8 yıldır uygulanan destek ödemelerinin bu yıl 31 Mart tarihinden itibaren üreticilerin hesabına yatırılmaya başlanacağını belirtti.

        Ödemelerin belirli bir plan dahilinde T.C. kimlik numaralarının son rakamlarına göre yapılacağını kaydeden Öztürk, "Buna göre kimlik numarasının son harfi 0-2 olanlar 31 Mart, 4-6 olanlar 7 Nisan ve 8 olanlar ise 14 Nisan tarihinde, bankamatik kartı bulunan çiftçilerimiz bankamatiklerden, diğer çiftçilerimiz ise cüzdanlarıyla beraber banka şubesine başvurarak ödemelerini alabilecekler." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa