Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında 1 Nisan Cumartesi günü sahasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

        Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanı, bir turnuvaya katılmak üzere Antalya'ya gelen ve antrenörlüğünü Beşiktaş'ın eski futbolcuların Kadir Yaşar'ın yaptığı Çamdibi Gücü'nün 9 ve 10 yaş altı takımlarının oyuncuları izledi. Minik futbolcular, Antalyasporlu oyuncularla fotoğraf çektirdi.

        İdmanı ayrıca teknik direktör Rıza Çalımbay'ın kızı Ayça, damadı Çağrı Sağlam ve 1,5 yaşındaki torunu Mila da ziyaret etti. Deneyimli çalıştırıcı, antrenman sırasında zaman zaman torunuyla ilgilendi.

        - Ramon Motta döndü

        İdmanda futbolcular, koşu ve dar alanda pas organizasyonlarının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.

        Antrenmana, UNICEF'in Afrika'daki etkinliklerine davetli olan Samuel Eto'o, izinli olan Saso Fornezzi ve Jean Makoun ile ülkesinin milli takım kadrosunda yer alan Ondrej Celustka katılmadı. Sakatlıkları bulunan oyunculardan Diego koşu yaparken, Emre Güral ise salonda çalıştı.

        Ailevi sorunları nedeniyle yaklaşık 6 hafta önce izin alıp ülkesine giden Ramon Motta da Antalya'ya dönerek, antrenmanlara başladı. Motta, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Diego ile saha kenarında koştu.

        Diğer yandan, Sakıb Aytaç ile Serdar Özkan, yarım sahadaki taktik antrenmanı sırasında hafif sakatlık geçirince çalışmayı yarıda bıraktı.

        Antalyaspor, yarın hazırlık maçında TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor ile karşılaşacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa