Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Manisa'nın Ahmetli ilçesinde bir kişinin kuzeninin kullandığı hafif ticari araca ateş açması sonucu yaralanan 5 yaşındaki çocuk kurtarılamadı.

        Alınan bilgiye göre, Cambazlı Mahallesi'nde Ramazan K, aralarında husumet olduğu iddia edilen kuzeni Mehmet Ali K'nın kullandığı hafif ticari araca silahla ateş etti.

        Araçta bulunan Mehmet Ali K. ve 5 yaşındaki Ekin Öz yaralandı. Ayağından yaralanan Mehmet Ali K. aracı Turgutlu Devlet Hastanesi kadar sürdü.

        Hastanede ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Ege Üniversitesi Hastanesine sevk edilen Ekin Öz ise yapılan müdahaleye rağmen hastanede hayatını kaybetti.

        Jandarma ekiplerince gözaltına alınan Ramazan K. sabah saatlerinde çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. Ancak daha sonra tekrar gözaltına alınan Ramazan K, tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa