Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI (AA) - Av turizmi kapsamında Macaristan ve İsveç'ten Çankırı'ya gelen yabancı avcılar, Kızılırmak ilçesindeki avlaklarda 13 yaban domuzu avladı.

        Orman ve Su İşleri Bakanlığı 9. Bölge Müdürlüğü Çankırı Şube Müdürü Hasan Kozan, AA muhabirine, Macar ve İsveçli avcıların Kızılırmak ilçesindeki avlaklarda yaban domuzu avı için Çankırı'ya geldiğini söyledi.

        Yabancı avcıların bakanlık izniyle av yaptıklarını dile getiren Kozan, "Yerli avcılarımız da yaban domuzu avı için yabancıların olduğu kafileye katıldı. Kızılırmak ilçesinde 4 gün bek, 2 gün de sürek avı yaptılar. Av boyunca 13 yaban domuzu avlandı." dedi.

        Bölgede av turizmini artırmayı hedeflediklerini ifade eden Kozan, "Bölgede önemli bir potansiyel var. Bunun değerlendirilmesini hedefliyoruz. Umarız yabancı avcıların bölgeye ilgisi artar." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa